Mail: info@fire-tech.nl Bel: +31 (0)495 49 67 53

Terug naar overzicht

Het coronavirus houdt de wereld momenteel stevig in zijn greep en treft ons allemaal!  Hoelang deze crisis gaat duren? Niemand die het op dit moment weet.
Feit is dat er vele medewerkers thuis zijn die momenteel extra tijd hebben om andere zaken op te pakken en zo toch een nuttige invulling aan hun tijd kunnen geven.


Fire-tech heeft daarom besloten om voor de veiligheidscurssusen BHV en VCA e-learning modules beschikbaar te stellen.

Zo kunnen cursisten hun vaardigheden op het gebied van BHV ontwikkelen of op peil houden. En zo kunnen we straks, als deze crisis achter de rug is,onze bijdrage (blijven) leveren aan veiligheid op de werkvloer.
 
Voor de basiscursus BHV en de herhalingscursus BHV is de e-learning live.
Cursisten nemen in eigen tijd, plaats en tempo online de theorie door en de praktische vaardigheden leren ze tijdens de praktijkdag.
Het theoriegedeelte van de basiscursus BHV en de herhalingscursus BHV kunnen cursisten op deze manier alvast online volgen en afronden. De kennistoets van de Basis BHV op de praktijkdag vervalt dan, omdat de theorie al in de e-learning is getoetst.

Als Nederland straks weer opstart, kunnen de cursisten vervolgens bij Fire-tech,  in een aangepast aantal uren, de praktijkcursus volgen en zo een NIBHV-certificaat behalen.
Voor de basis BHV is dat een hele praktijkdag en voor de herhaling BHV is dat dan nog een halve praktijkdagdag. Voor de werkgever betekent dit dan toch een vermindering van het aantal te verletten arbeidsuren.

Hetzelfde geldt voor de VCA cursus. Hiervoor kunnen we een e-learning aanbieden of alvast een theorieboek bezorgen zodat op een later moment het VCA-examen

kan worden gedaan.

 

Interesse voor de e-learning of andere vragen?


Bel of mail ons voor nadere info. Wij helpen je graag!

 

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Neem contact op

Thijs Neeskens

Vragen? Bel gerust! +31 (0)495 49 67 53