Mail: info@fire-tech.nl Bel: +31 (0)495 49 67 53
image

Over ons

Betrouwbaar advies en kwalitatief hoogwaardige producten

Fire-tech. Brandbeveiliging heeft jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven op het gebied van brandveiligheid, noodverlichting en eerste hulp. U kunt bij Fire-tech. Brandbeveiliging terecht voor een goed en betrouwbaar advies, kwalitatief hoogwaardige producten en een goede service en onderhoud. Met deze combinatie biedt Fire-tech. Brandbeveiliging u een goed totaalpakket op het gebied van veiligheid.

Fire-tech. Brandbeveiliging beperkt zich niet alleen tot het leveren van producten maar biedt ook diverse opleidingen op het gebied van (brand)veiligheid en (bedrijfs-)hulpverlening. Voor deze opleidingen heeft Fire-tech. Brandbeveiliging een vaste opleidingslocatie beschikbaar, maar wij verzorgen ook 'In Company' cursussen op locatie. Bij cursussen op locatie wordt, zowel het theoretische als het praktische gedeelte van de opleiding, zoveel mogelijk gerelateerd en aangepast aan de eigen bedrijfssituatie.

 Door de jarenlange kennis en ervaring te combineren met een totaal aanbod van producten, diensten en opleidingen is Fire-tech. Brandbeveiliging een goede en betrouwbare partner die u een stukje zekerheid en veiligheid biedt binnen uw bedrijf!

Bekijk onze opleidingen

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Neem contact op

Thijs Neeskens

Vragen? Bel gerust! +31 (0)495 49 67 53